Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 200 g rode paprika, in stukken (3 cm)
- 200 g broccoli, in roosjes en de stammetjes in schijfjes (0,5 cm)
- 160 g appels (alle soorten), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 30 g zonnebloempitten, ongezouten
- 30 g olijfolie
- 15 g citroensap
- 1 tl honing
- 1 ½ tl mosterd
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Brak ocen
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Pêche Melba
Brak ocen
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Karamelijs
Brak ocen
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Zomerse pastasalade
30min
Pastasalade met groenten
1h
Koolsla
10min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Bessenschuim
10min