Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g courgettes, in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)
- 500 g kabeljauwfilet, zonder vel, in stukken (3 cm)
- 150 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 150 g gepelde gamba's
- 400 g water
- 800 g melk
- 80 g bloem
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 snuifje nootmuskaat
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2047 kJ / 489 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Viscurry
35 dk
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 dk
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5 min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Courgette en ham lasagne
1h 5 min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Trio van rijst, vis en groenten
35 dk
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min