Urządzenia i Akcesoria
Vislasagne met courgette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porties
Składniki
-
courgettes in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)600 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in stukken (3 cm)500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
gepelde gamba's150 g
-
water400 g
-
melk800 g
-
bloem80 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
51 g
Kalorie
2047 kJ /
489 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starterskit
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Viscurry
35 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Garnituur van courgette
30 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min