Urządzenia i Akcesoria
Vislasagne met courgette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porties
Składniki
-
courgettes in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)600 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in stukken (3 cm)500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
gepelde gamba's150 g
-
water400 g
-
melk800 g
-
bloem80 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
51 g
Kalorie
2047 kJ /
489 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starterskit
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Brak ocen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Brak ocen
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Viscurry
35 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Siciliaanse Garnalensalade
40 min
Salade met kip en spelt
1 godz. 15 min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min