Bûche de poisson

Bûche de poisson

4.7 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
6 parts

Składniki

La bûche de poisson (la veille)
  • d'olives noires dénoyautées
    50 g
  • œufs
    4
  • de crème de coco
    150 g
  • le zeste d'un citron jaune râpé
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre fraîchement moulu
    2 pincées
  • de filet de lotte, sans peau et sans arêtes coupé en morceaux (4 cm)
    300 g
  • de filets de poisson blanc coupés en morceaux (4 cm)
    300 g
  • beurre pour le moule
La mayonnaise aux algues (le jour même)
  • d'huile de tournesol
    200 g
  • œuf
    1
  • de jus de citron
    5 g
  • de moutarde aux algues
    10 g
    10 g de moutarde
  • de poivre fraîchement moulu
    2 pincées
  • de sel
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 567 kcal / 2347.8 kJ
Białko 22.8 g
Tłuszcz 51.2 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 744.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...