Mousse de yaourt à l’abricot

Mousse de yaourt à l’abricot

3.9 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de mascarpone
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
  • 250 g de yaourt à la grecque
  • 250 g d'abricots frais coupés en quatre
  • 1 gousse de vanille fendue et grattée
  • 80 g de sucre blond

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 1893 kJ / 431 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...