Escargots aux rillettes de maquereau fumé

Escargots aux rillettes de maquereau fumé

4.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
20 pièces

Składniki

  • 200 g de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
  • 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 90 g d'eau froide
  • ½ c. à café de sel
  • 200 g de maquereaux fumés
  • 100 g de fromage frais
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 121.4 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 699.8 kJ / 168.6 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Węglowodany 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...