Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de crème de coco
- 200 g de lait de coco
- 80 g de sucre roux
- 2 g d'agar-agar (1 sachet)
- 150 g de jus de pamplemousse (1 pamplemousse env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1179.8 kJ / 282.2 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 83.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake avocat-citron vert
12h 15min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6h 30 min
Craquelins aux pistaches
30 min
Cheesecake au citron léger
4h 20 min
Glace au sarrasin, crumble et pêches
13 godz. 50 min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15 min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Pannacotta coco-kiwi
3sa
Cheesecake fraise-ricotta
1j
Crèmes aux framboises
4 godz. 25 min
Mousse aux fruits de la Passion
4 Std. 40 Min
Glace à la betterave et au fromage de chèvre avec des crackers
16 Std. 45 Min