
Urządzenia i Akcesoria
Croustillants d'araignée
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
12 pièces
Składniki
-
d'eau800 g
-
araignée de mer (taille adaptée à celle du Varoma)1
-
de fromage frais type St Môret100 g
-
œuf1
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
le zeste d'un citron jaune non traité râpé
-
de beurre40 g
-
de pâte filo (ou phyllo)½ paquet
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
102 kcal /
424.3 kJ
Białko
5.4 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
5.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
194.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°30
47 Przepisów
Francja
Francja