Rode bietensalade

Rode bietensalade

4.9 20 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porties

Składniki

  • rauwe rode bieten geschild, in vieren gesneden
    400 g
  • wortelen in stukken gesneden
    100 g
  • uien
    20 g
  • groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden
    1
  • verse koriander alleen de blaadjes, naar smaak
    2 - 3 takjes
    2 - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, naar smaak
  • extra vergine olijfolie
    2 el
  • citroensap
    10 - 20 g
  • zout aanpassen aan smaak
    ¼ tl
  • gemalen zwarte peper (opcjonalnie) aanpassen aan smaak
    1 snuifje
  • suiker (opcjonalnie) aanpassen aan smaak
    1 snuifje

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 1 g
Kalorie 350 kJ / 84 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...