Urządzenia i Akcesoria
Rode bietensalade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porties
Składniki
-
rauwe rode bieten geschild, in vieren gesneden400 g
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
uien20 g
-
groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden1
-
2 - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, naar smaakverse koriander alleen de blaadjes, naar smaak2 - 3 takjes
-
extra vergine olijfolie2 el
-
citroensap10 - 20 g
-
zout aanpassen aan smaak¼ tl
-
gemalen zwarte peper (opcjonalnie) aanpassen aan smaak1 snuifje
-
suiker (opcjonalnie) aanpassen aan smaak1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
1 g
Kalorie
350 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Indiase groentencurry
50 min
Ingemaakte citroenen
Brak ocen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 godz.
Salade van gehakte groenten
10 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Russische rode bietensalade
1 godz. 10 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 godz.
Glutenvrij chocoladebrood
1 godz. 10 min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Koolsla
10 min