Rode bietensalade
TM5 TM6

Rode bietensalade

4.9 (16 ocen)

Składniki

  • 400 g rauwe rode bieten, geschild, in vieren gesneden
  • 100 g wortels, in stukken gesneden
  • 20 g uien
  • 1 groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden
  • 2 - 3 takjes verse koriander, alleen de blaadjes, naar smaak
  • 2 el extra vergine olijfolie
  • 10 - 20 g citroensap
  • ¼ tl zout, aanpassen aan smaak
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper, aanpassen aan smaak (opcjonalnie)
  • 1 snuifje suiker, aanpassen aan smaak (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
350 kJ / 84 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy