Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lente-ui, in stukken
- 70 g wortel, in stukken
- 140 g courgette, in stukken
- 400 g water
- 1 ½ tl zout
- 50 g quinoa
- 80 g tomaat, in blokjes
- 2 el olijfolie
- 2 el balsamico azijn
- 1 tl zwarte komijnzaadjes
- 1 snuifje witte peper, gemalen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 709 kJ / 171 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Bloemkoolrijst poke bowl
Brak ocen
Ratatouille galette
1h 30min
Yoghurtdressing
5min
Ratatouille
40min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Garnituur van courgette
30min
Stoofgerecht met tofu
30min
Koolsla
10min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min