Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lente-ui, in stukken
- 70 g wortel, in stukken
- 140 g courgette, in stukken
- 400 g water
- 1 ½ tl zout
- 50 g quinoa
- 80 g tomaat, in blokjes
- 2 el olijfolie
- 2 el balsamico azijn
- 1 tl zwarte komijnzaadjes
- 1 snuifje witte peper, gemalen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 709 kJ / 171 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Rijstsalade
1 Std.
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Brak ocen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Ratatouille
40 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Groene bron
10 Min
Koken van gierst
Brak ocen
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min