Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g rauwe cashewnoten
- 3 sneetjes wit brood, dik, in blokjes (2 cm)
- 1 broccoli (ong. 500 g), , de roosjes gehalveerd indien te groot en de stengels licht geschild en in stukken (2 x 5 cm)
- 3 - 5 teentjes knoflook, volgens smaak
- 100 g ui, in vier gesneden
- 30 g olijfolie
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
lub 1 volle tl groentebouillonpasta - 90 g wortel, in stukken (3 cm)
- 200 g aardappel, geschild, in blokjes (3 cm)
- 1100 g water
- 40 g voedingsgist vlokken
- ¾ tl gemengde kruiden, gedroogd
- ¾ tl paprikapoeder
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- geraspte vegan kaas, om te bestrooien (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1629 kJ / 390 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 11 g
- Sód
- 1032 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Kimchi mac&cheese
50 Min
Quinoakoekjes
1 Std.
Antioxidantenboost
10min
Venkelsapje
10min
Romige erwtensoep
40 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Kipfricassee
Brak ocen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min