Urządzenia i Akcesoria
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porties
Składniki
-
broccoli in roosjes300 g
-
rode paprika (± 150 g), in stukken1
-
appel (± 100 g), in vieren gesneden1
-
30 g zonnebloempittenpijnboompitten30 g
-
olijfolie25 g
-
15 g witte azijnfruitazijn15 g
-
honing1 theelepel
-
mosterd1 ½ theelepel
-
1 theelepel kruidenzoutzout1 theelepel
-
gemalen zwarte peper½ theelepel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4 g
Kalorie
449 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rijstsalade
1 godz.
Kippenbouillonpasta
45 min
Groentenbouillonpasta
45 min
Salade van gehakte groenten
10 min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Snelle regenboogsalade
10 min
Bloemkoolrijst poke bowl
Brak ocen
Rode bietensalade
10 min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 min
Bessenschuim
10 min
Koolsla
10 min