Wersje kompatybilne
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g broccoli, in roosjes
- 1 rode paprika (± 150 g), in stukken
- 1 appel (± 100 g), in vieren gesneden
-
30
g pijnboompitten
lub 30 g zonnebloempitten - 25 g olijfolie
-
15
g fruitazijn
lub 15 g witte azijn - 1 tl honing
- 1 ½ tl mosterd
-
1
tl zout
lub 1 tl kruidenzout - ½ tl gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 449 kJ / 107 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 3.1 g
Alternatywne przepisy
Salade van gehakte groenten
10min
Courgetteomelet
40 分钟
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min
Indiase mosterd
Brak ocen
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 分钟
Siciliaanse garnalensalade
40 分钟
Fruitnectar
10min
Snelle regenboogsalade
10min
Koolsla
10min
Bessenschuim
10min
Rode bietensalade
10min
Vruchtenroomijs
5 Min