Wersje kompatybilne
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl bruine suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, zeste en sap
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
- 100 g sjalotten, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 100 g prei, enkel het witte gedeelte, in stukken
- 20 - 30 g verse gember, gepeld (opcjonalnie)
- 100 g selderstengels, in stukken
- 350 g diepgevroren doperwtjes
- 450 g water
- 2 tl zout
- 400 g broccoliroosjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet), naar smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 9.4 g
Alternatywne przepisy
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Linzensoep met spinazie
50 min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Brak ocen
Brood van gierstmeel
2h 35 min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Romige erwtensoep
40 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Skelethoofden
5 godz.
Koolsoep
50 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min