Wersje kompatybilne
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl basterdsuiker
- 1 citroen, het liefst biologisch, geraspte zeste en sap
-
4
verse zalmfilets, zonder vel (à 150-180 g)
lub 4 witvisfilets, zonder vel (à 150-180 g) - 5 - 10 g verse gember, geschild, in plakjes (opcjonalnie)
- 1 teentje knoflook
- 100 g sjalot, gesnipperd
-
100
g prei, alleen het witte gedeelte, in ringen
lub 100 g ui, gehalveerd - 100 g bleekselderij, in stukken
-
350
g diepvriesdoperwten
lub 350 g wortelen, in stukken (zie tips) - 450 g water
- 2 tl zout
- 250 g aardappelen, in stukken (1 cm)
-
400
g broccoliroosjes
lub 400 g gemengde groenten (bv. wortel, courgette, aardappel, champignons), in plakjes (0,5 cm) - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g room om te koken, ong. 18% vet, naar smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 porties
- Kalorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 10.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bessenschuim
10 dk
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Brak ocen
Gestoomd paaslam met groentjes
Brak ocen
Limonade
5 dk
Lichtblauw gekleurde eieren
Brak ocen
Tomatenmannetjes
Brak ocen
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 dk
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15 min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 min