Wersje kompatybilne
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl basterdsuiker
- 1 citroen, het liefst biologisch, geraspte zeste en sap
-
4
verse zalmfilets, zonder vel (à 150-180 g)
lub 4 witvisfilets, zonder vel (à 150-180 g) - 5 - 10 g verse gember, geschild, in plakjes (opcjonalnie)
- 1 teentje knoflook
- 100 g sjalot, gesnipperd
-
100
g prei, alleen het witte gedeelte, in ringen
lub 100 g ui, gehalveerd - 100 g bleekselderij, in stukken
-
350
g diepvriesdoperwten
lub 350 g wortelen, in stukken (zie tips) - 450 g water
- 2 tl zout
- 250 g aardappelen, in stukken (1 cm)
-
400
g broccoliroosjes
lub 400 g gemengde groenten (bv. wortel, courgette, aardappel, champignons), in plakjes (0,5 cm) - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g room om te koken, ong. 18% vet, naar smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 porties
- Kalorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 10.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Minestrone
45 Min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Brak ocen
Snelle chocolade amandel fudge
Brak ocen
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Margarita van komkommer en chilipeper
Brak ocen
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 Std.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.