
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 11 oz pork tenderloin cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 331.4 kcal / 1386.6 kJ
- Białko
- 34.1 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Węglowodany
- 22.7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Sód
- 1252.5 mg