Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 11 oz pork tenderloin, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1386.6 kJ / 331.4 kcal
- Białko
- 34.1 g
- Węglowodany
- 22.7 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 1252.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Taiwanese traditional Pork floss
1u. 40min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1u. 40min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min