Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese Traditional Meat Floss
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 1 in.)11 oz
-
vegetable oil2 tsp
-
soy sauce1 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
-
rice wine½ oz
-
water5 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1252.5 mg
Białko
34.1 g
Kalorie
1386.6 kJ /
331.4 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
22.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Mapo tofu
15 min
Braised pork belly
55 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Fresh Prawn Paste
1 godz. 20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.