Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese Traditional Meat Floss
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 1 in.)11 oz
-
vegetable oil2 tsp
-
soy sauce1 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
-
rice wine½ oz
-
water5 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1252.5 mg
Białko
34.1 g
Kalorie
1386.6 kJ /
331.4 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
22.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mapo tofu
15 min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Homemade Soy Milk
35 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min