Taiwanese Traditional Meat Floss

Taiwanese Traditional Meat Floss

4.9 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions

Składniki

  • pork tenderloin cut into pieces (approx. 1 in.)
    11 oz
  • vegetable oil
    2 tsp
  • soy sauce
    1 ½ oz
  • sugar
    1 ½ oz
  • rice wine
    ½ oz
  • water
    5 ½ oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 331.4 kcal / 1386.6 kJ
Białko 34.1 g
Tłuszcz 10.3 g
Węglowodany 22.7 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 1252.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...