Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
TM6 TM5 TM31

Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 300 g silken tofu (approx. 1 block), cut in slices (1 cm)
  • 1 garoupa (grouper) fish (800-1000 g), gutted, butterflied (see tips)
  • 2 tbsp pickled chillies, cut in thin slices
  • 1 tbsp fermented black beans, rinsed
  • 500 g water
  • 2 ½ tbsp light soy sauce
  • 1 tsp sugar
  • ½ tsp chicken stock powder
  • 2 tbsp water
  • 2 tbsp cooking oil
  • 2 - 3 sprigs spring onions, chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
877 kJ / 210 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
11 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
1 g
Sód
369 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy