Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans

Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • silken tofu (approx. 1 block), cut in slices (1 cm)
    300 g
  • garoupa (grouper) fish (800-1000 g), gutted, butterflied (see tips)
    1
  • pickled chillies cut in thin slices
    2 tbsp
  • fermented black beans rinsed
    1 tbsp
  • water
    500 g
  • light soy sauce
    2 ½ tbsp
  • sugar
    1 tsp
  • chicken stock powder
    ½ tsp
  • water
    2 tbsp
  • cooking oil
    2 tbsp
  • spring onions chopped, to garnish
    2 - 3 sprigs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 210 kcal / 877 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 369 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...