Urządzenia i Akcesoria
Summer seafood soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portion
Składniki
-
winter melon peeled, cut into pieces (3 cm)500 g
-
water800 g
-
chicken stock powder homemade30 g
-
cornstarch2 - 4 tsp
-
water2 tbsp
-
scallops fresh, cut into cubes (1 cm)150 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
raw prawns, peeled cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg whites beaten2
-
celery stalks chopped, to garnish10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
481 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Mapo tofu
15 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Lemonade
5 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Hot and sour soup
20 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Tomato-egg soup
20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Fried Beehoon
20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min