
Urządzenia i Akcesoria
Summer seafood soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portion
Składniki
-
winter melon peeled, cut into pieces (3 cm)500 g
-
water800 g
-
chicken stock powder homemade30 g
-
cornflour (starch)2 - 4 tsp
-
water2 tbsp
-
scallops fresh, cut into cubes (1 cm)150 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
raw prawns, peeled cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg whites beaten2
-
celery stalks chopped, to garnish10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
115 kcal /
481 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 godz. 10 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tomato-egg soup
20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Mapo tofu
15 min