Urządzenia i Akcesoria
Spring onion pork ribs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 portion
Składniki
-
Chinese brown slab sugar50 g
-
vegetable oil10 g
-
pork spare ribs cut into 10 cm pieces (approx. 12 pcs)600 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce25 g
-
water40 g
-
spring onions cut into pieces (5 cm)1000 g
-
spring onion cut in thin strips, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2305 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Braised pork belly
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 h 50 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 h 5 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Vinegar Pork Knuckle
3 h 15 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Pork ribs with black bean sauce
2 h
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 h 50 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 h 25 min