
Urządzenia i Akcesoria
Spring onion pork ribs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 portion
Składniki
-
Chinese brown slab sugar50 g
-
vegetable oil10 g
-
pork spare ribs cut into 10 cm pieces (approx. 12 pcs)600 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce25 g
-
water40 g
-
spring onions cut into pieces (5 cm)1000 g
-
spring onion cut in thin strips, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
551 kcal /
2305 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Rice Wine Chicken
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Braised pork belly
55 min