Urządzenia i Akcesoria
Spring onion pork ribs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 portion
Składniki
-
Chinese brown slab sugar50 g
-
vegetable oil10 g
-
pork spare ribs cut into 10 cm pieces (approx. 12 pcs)600 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce25 g
-
water40 g
-
spring onions cut into pieces (5 cm)1000 g
-
spring onion cut in thin strips, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2305 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Hakka Yam Abacus
20 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min