Urządzenia i Akcesoria
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
dried fish maw soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)30 g
-
yu zhu (Solomon's seal rhizome)20 g
-
sand ginseng (sha shen)20 g
-
dried lily bulb slices20 g
-
sea coconut cut in slices20 g
-
dried snow fungus soaked to soften, cut in small pieces30 g
-
Chinese red dates pitted10 pieces
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
282.5 kJ /
67.5 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Oil-free honey chicken wings
50min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
White Radish Pork Rib Soup
3h