Urządzenia i Akcesoria
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
dried fish maw soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)30 g
-
yu zhu (Solomon's seal rhizome)20 g
-
sand ginseng (sha shen)20 g
-
dried lily bulb slices20 g
-
sea coconut cut in slices20 g
-
dried snow fungus soaked to soften, cut in small pieces30 g
-
Chinese red dates pitted10 pieces
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
282.5 kJ /
67.5 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Mustard Green Rice
35 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 godz. 35 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Tomato-egg soup
20 min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min