Urządzenia i Akcesoria
Green Chillies With Pork Belly
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
3 portions
Składniki
-
cooking oil30 g
-
garlic cloves4
-
pork belly, skinless cut in slices250 g
-
fermented soybean paste12 g
-
fresh green chillies deseeded, cut in slices6
-
sugar1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
dried chillies soaked to soften, cut in pieces2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130 mg
Białko
10 g
Kalorie
2424 kJ /
579 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min