Braised Rice Wine Fish

Braised Rice Wine Fish

4.2 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions

Składniki

  • cooking oil
    25 g
  • fresh ginger cut in slices
    15 g
  • black peppercorns
    5
  • spring onions cut in 4 cm length
    3 sprigs
  • fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
    600 g
  • light soy sauce
    15 g
  • dark soy sauce
    10 g
  • glutinous rice wine (huangjiu)
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 457 kcal / 1912 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 245 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...