
Urządzenia i Akcesoria
Braised Rice Wine Fish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions
Składniki
-
cooking oil25 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
black peppercorns5
-
spring onions cut in 4 cm length3 sprigs
-
fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
457 kcal /
1912 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
245 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Tomato-egg drop soup
20 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Summer seafood soup
45 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Cantonese Steamed Fish
40 min