Urządzenia i Akcesoria
Fresh Prawn Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 Complete recipe
Składniki
-
cold water30 g
-
spring onions chopped20 g
-
fresh ginger sliced10 g
-
prawn flesh cold300 g
-
egg white cold30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
tapioca starch20 g
-
salt adjust to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete recipe
Sód
4877 mg
Białko
58 g
Kalorie
1657 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Braised pork belly
55 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Yam Rice
45 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min