
Urządzenia i Akcesoria
Braised Chicken Wings With Mushrooms
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portions
Składniki
-
chicken wings600 g
-
light soy sauce2 tsp
-
dark soy sauce2 tsp
-
oyster sauce2 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
garlic cloves10 g
-
fresh ginger10 g
-
shallots20 g
-
cooking oil30 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed40 g
-
clove1
-
star anise½
-
water100 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
258 kcal /
1079 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Oil-free honey chicken wings
50 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Lemon Chicken
25 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Braised Yee Mee
30 min