Urządzenia i Akcesoria
Braised Chicken Wings With Mushrooms
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portions
Składniki
-
chicken wings600 g
-
light soy sauce2 tsp
-
dark soy sauce2 tsp
-
oyster sauce2 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
garlic cloves10 g
-
fresh ginger10 g
-
shallots20 g
-
cooking oil30 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed40 g
-
clove1
-
star anise½
-
water100 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
1079 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oil-free honey chicken wings
50 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Lemon Chicken
25 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Braised Yee Mee
30 min