Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g extra vergine olijfolie
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 - 2 citroenen, bij voorkeur biologisch, schil en sap
- 4 tarbotfilets (120-200 g elk)
- 200 g gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden
- 6 takjes verse platte peterselie, alleen de blaadjes
- 500 g water
- 400 g aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kip met romige groenten saus
50 Min
Rijstsalade
1 Std.
Citroenslush
10 min
Profiteroles
2 Std.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Chocolade broodpudding
1h 25 min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Vleesballetjes met parelrijst
Brak ocen
Basisbouillon
Brak ocen
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2h 30min