Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g extra vergine olijfolie
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 - 2 citroenen, bij voorkeur biologisch, schil en sap
- 4 tarbotfilets (120-200 g elk)
- 200 g gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden
- 6 takjes verse platte peterselie, alleen de blaadjes
- 500 g water
- 400 g aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Citroenslush
10 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Kip met rode paprika
1h 5min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Citroenslush met champagne
Brak ocen
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min