Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vleesballetjes
- 40 g brood, vers of oud, in stukken
- 80 g melk
- 6 - 12 takjes peterselie plat, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook (opcjonalnie)
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- olie, voor het invetten
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 50 - 80 g ui, gehalveerd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 600 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1507 kJ / 359 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Balletjes in Spaanse saus
55min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Erwten met ham
25min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Gehaktbrood
1h 20min
Kipfilets pizzaiola
55min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3u. 35min
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Aardappel- en groentenpuree
40min