Urządzenia i Akcesoria
Gegratineerde coquilles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
sjalotten doormidden gesneden100 g
-
olijfolie20 g
-
whisky30 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
bloem20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder3 snuifjes
-
coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porties
Sód
2646 mg
Białko
101.3 g
Kalorie
6889.5 kJ /
1646.6 kcal
Tłuszcz
113.3 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
59.1 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kerst menu
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Brak ocen
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Aardbeien mille-feuille
5 godz.
Groene pepersaus
20 min
350 g sjalot fruiten
Brak ocen
Steak tartaar
30 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 godz. 25 min
Soubisesaus
Brak ocen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min