Urządzenia i Akcesoria
Gehaktbrood
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 porties
Składniki
-
water400 g
-
eieren6
-
brood wit, vers of oud, in stukken50 g
-
melk100 g
-
olie en iets meer om in te vetten20 g
-
uien gehalveerd80 g
-
gemengd gehakt vlees (bv. varken en rund)800 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
13 g
Kalorie
694 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 10 min
Quiche lorraine
50 min
Kalkoenburgers
1 godz. 25 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min
Romige Aardappelsalade
Brak ocen
Alpengratin
50 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Citroenmeringuetaart
2 godz. 30 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Aardappel- en groentenpuree
40 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Aardappelpuree
45 min