Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g water
- 6 eieren
- 50 g brood, wit, vers of oud, in stukken
- 100 g melk
- 20 g olie, en iets meer om in te vetten
- 80 g uien, gehalveerd
- 800 g gemengd gehakt vlees, (bv. varken en rund)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- ½ tl zoete paprikapoeder
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 694 kJ / 166 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Aardappel- en groentenpuree
40 Min
Aardappelpuree
45 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Steak au Poivre
20min
Halloween-worstvingers
1 Std.
Kaascrackers
2 Std. 30 Min
Bechamelsaus
15 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5 min
Sangria
10 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1sa 15 dk
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min