Urządzenia i Akcesoria
Romige erwtensoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 porties
Składniki
-
uien gehalveerd150 g
-
ongezouten boter20 g
-
1000 g bevroren doperwtenverse groene erwten1000 g
-
water600 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt1 el
-
200 g zure roomvolle room200 g
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
-
fijn zout naar believen½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
7 g
Kalorie
778 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Horror punch
20 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Broccolisoep
15 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Forelmousse
5 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Romige courgettensoep
25 Min