Urządzenia i Akcesoria
Romige erwtensoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 porties
Składniki
-
uien gehalveerd150 g
-
ongezouten boter20 g
-
1000 g bevroren doperwtenverse groene erwten1000 g
-
water600 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt1 el
-
200 g zure roomvolle room200 g
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
-
fijn zout naar believen½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
7 g
Kalorie
778 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 godz.
Romige aspergesoep
25 min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Romige tomatensoep
25 min
Romige champignonsoep
20 min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Romige courgettensoep
25 min
Aardappel- en groentenpuree
40 min
Aardappel-preisoep
40 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min