Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen

Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen

3.9 13 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties

Składniki

  • verse peterselie leaves only
    20 g
  • teentje knoflook
    1
  • extra vergine olijfolie
    50 g
  • verse porcini paddenstoelen cut in slices
    100 g
    30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm water
    en uitgelekt
  • verse champignons cut in slices
    100 g
  • zout plus extra for seasoning
    1 ¼ tl
  • water
    1200 g
  • tagliatelle (lang gedroogde pasta)
    300 g
  • vers gemalen zwarte peper
    1 - 2 snuifjes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 11 g
Kalorie 1659 kJ / 396 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...