Wersje kompatybilne
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g verse peterselie, leaves only
- 1 teentje knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
-
100
g verse porcini paddenstoelen, cut in slices
lub 30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm water
en uitgelekt - 100 g verse champignons, cut in slices
- 1 ¼ tl zout, plus extra for seasoning
- 1200 g water
- 300 g tagliatelle (lang gedroogde pasta)
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1659 kJ / 396 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Rijst met groentemix
55 min
Kip in perziksaus
40 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Brak ocen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Brak ocen
Gnocchi Tricolore
35 min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min