Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
TM6 TM5 TM31

Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen

3.8 (11 ocen)

Składniki

  • 20 g verse peterselie, leaves only
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g extra vergine olijfolie
  • 100 g verse porcini paddenstoelen, cut in slices
    lub 30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm water
    en uitgelekt
  • 100 g verse champignons, cut in slices
  • 1 ¼ tl zout, plus extra for seasoning
  • 1200 g water
  • 300 g tagliatelle (lang gedroogde pasta)
  • 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1659 kJ / 396 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
13 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy