Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
11 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 godz.
Japanse kip curry
55 min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Curryworst en linzen
1 godz.
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Roergebakken champignons
55 min
Kip met romige groenten saus
50 min
Fideuá van groenten
40 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min