Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zalm in amandelkorst
- 40 g olijfolie, en meer om in te vetten
-
4
verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)
lub 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (ong. 150 g stuk) - 30 g vers geperst citroensap
- 20 g Dijon mosterd
- 15 g honing
- 2 teentjes knoflook
- ½ tl zout
- 20 g gepelde amandelen
- 50 g brood, in stukken
- 5 g verse peterselie
Citroen tagliatelle met asperges
- 1200 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 300 g verse ei pasta, type tagliatelle
- 250 g groene asperges, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ citroen, zeste en sap
- verse peterselie, gehakt, als garnering
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2647 kJ / 633 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 godz.
Vislasagne met courgette
1 godz.
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Kip met romige groenten saus
50 min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Zachte graanrepen
1 godz.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min