Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
TM5 TM6

Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle

4.5 (15 ocen)

Składniki

Zalm in amandelkorst

  • 40 g olijfolie, en meer om in te vetten
  • 4 verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)
    lub 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (ong. 150 g stuk)
  • 30 g vers geperst citroensap
  • 20 g Dijon mosterd
  • 15 g honing
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ tl zout
  • 20 g gepelde amandelen
  • 50 g brood, in stukken
  • 5 g verse peterselie

Citroen tagliatelle met asperges

  • 1200 g water
  • 1 volle tl groentebouillonpasta
    lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • 300 g verse ei pasta, type tagliatelle
  • 250 g groene asperges, in stukken (2 cm)
  • 1 el extra vergine olijfolie
  • ½ citroen, zeste en sap
  • verse peterselie, gehakt, als garnering

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2647 kJ / 633 kcal
Białko
40 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
36 g
Błonnik
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy