Goat's cheese

Goat's cheese

4.5 35 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 18 godz.
240 g

Składniki

  • goat's milk (see Tips)
    1000 g
  • lemon juice
    55 g
Soft goat’s cheese
  • non-iodised salt to taste (see Tips)
    1 - 2 pinches
Rolled goat’s cheese
  • dried mixed herbs of choice
    1 tbsp
  • non-iodised salt
    1 - 2 pinches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 240 g

Sód 943.9 mg
Białko 36.5 g
Kalorie 2968.8 kJ / 709.6 kcal
Tłuszcz 41.3 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 27.1 g
Węglowodany 50.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...