Urządzenia i Akcesoria
Lime and coconut mini bundts
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Bundt cakes
-
unsalted butter softened, plus extra melted, to grease130 g
-
white sugar80 g
-
lime juice and zest, no white pith1
-
eggs3
-
self-raising flour170 g
-
desiccated coconut30 g
-
natural yoghurt180 g
Lime and rum syrup
-
white sugar100 g
-
water100 g
-
lime juiced and 6 strips of peel, no white pith1
-
Malibu® rum (optional)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
391.5 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
2041.6 kJ /
488 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
59.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Rye Kaiser rolls
26 godz. 30 min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 godz. 25 min
Mini carrot and almond cakes
1 godz. 25 min
Rose Harissa
20 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Mini triple layer bundts
35 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min