Urządzenia i Akcesoria
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
226.6 kJ /
54.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Thai watermelon salad
50 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Beetroot Carpaccio
20 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Boiled Noodles
Brak ocen
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min