Urządzenia i Akcesoria
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
226.6 kJ /
54.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Brak ocen
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Strawberry margarita
5 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 min
Hollandaise
15 min
Tomato passata
1 godz. 40 min