
Urządzenia i Akcesoria
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Spinach Dumplings
-
frozen spinach leaves thawed and chopped (1 in.)7 oz
-
yellow onions halved2 ½ oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter2 oz
-
milk4 ½ oz
-
white bread, stale cubed9 oz
-
mozzarella diced (¼ in.)5 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
large eggs3
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Tomato Ragout
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
garlic clove1
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
canned chopped tomatoes14 oz
-
tomato paste2 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
salt plus extra to season, to taste½ tsp
-
water3 ½ oz
-
cherry tomatoes9 oz
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil chopped1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
656 kcal /
2760 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Risotto with Broccolini
35 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Vegetarian Chili
50 min