Spinach Dumplings in Tomato Ragout
TM6 TM5

Spinach Dumplings in Tomato Ragout

4.0 (8 ocen)

Składniki

Spinach Dumplings

  • 7 oz frozen spinach leaves, thawed and chopped (1 in.)
  • 2 ½ oz yellow onions, halved
  • 5 sprigs parsley, leaves only
  • 2 oz unsalted butter
  • 4 ½ oz milk
  • 9 oz white bread, stale, cubed
    lub 9 oz bread crumbs
  • 5 oz mozzarella, diced (¼ in.)
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 3 large eggs
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground nutmeg

Tomato Ragout

  • 3 ½ oz yellow onions, halved
  • 1 garlic clove
  • ½ oz olive oil, plus extra to grease
  • 14 oz canned chopped tomatoes
  • 2 tsp tomato paste
  • 1 tsp sugar
  • ½ tsp dried thyme
  • ½ tsp salt, plus extra to season, to taste
  • 3 ½ oz water
  • 9 oz cherry tomatoes
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 tsp fresh basil, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2760 kJ / 656 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
58 g
Tłuszcz
34 g
Błonnik
6.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy