Urządzenia i Akcesoria
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Spinach Dumplings
-
frozen spinach leaves thawed and chopped (1 in.)7 oz
-
yellow onions halved2 ½ oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter2 oz
-
milk4 ½ oz
-
9 oz bread crumbswhite bread, stale cubed9 oz
-
mozzarella diced (¼ in.)5 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
large eggs3
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Tomato Ragout
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
garlic clove1
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
canned chopped tomatoes14 oz
-
tomato paste2 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
salt plus extra to season, to taste½ tsp
-
water3 ½ oz
-
cherry tomatoes9 oz
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil chopped1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2760 kJ /
656 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 godz. 30 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 godz. 15 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 godz. 5 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Vegetable Patties
1 godz.
Mushroom Taco Filling
35 min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 godz. 55 min