Urządzenia i Akcesoria
Beet Hummus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
22 oz
Składniki
-
walnut halves or pieces2 ½ oz
-
sesame seeds½ oz
-
cooked beets peeled, cut into pieces (approx. 1¼ in.)10 ½ oz
-
cream cheese3 oz
-
garlic clove1
-
stale bread roughly torn (approx. 1 slice)1 oz
-
ground cumin⅛ tsp
-
lemon juice½ oz
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
salt to taste¼ tsp
-
olive oil to drizzle1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 oz
Sód
252.8 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
666.4 kJ /
159.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Borscht
25 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Hummus
10 min
Greek Vegetables
1 godz.
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Caponata
50 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min