Urządzenia i Akcesoria
Purple Cabbage with Pecan Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
olive oil2 oz
-
chopped pecans2 oz
-
shallots cut into pieces½ oz
-
water1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon, juiced)1 tbsp
-
whole grain mustard1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
purple cabbage cored, cut into pieces24 oz
-
watercress leaves stems trimmed2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Coleslaw
10 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Broccoli Salad
5 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min