Urządzenia i Akcesoria
Purple Cabbage with Pecan Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
olive oil2 oz
-
chopped pecans2 oz
-
shallots cut into pieces½ oz
-
water1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon, juiced)1 tbsp
-
whole grain mustard1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
purple cabbage cored, cut into pieces24 oz
-
watercress leaves stems trimmed2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Bean Gremolata
25 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Beet Salad
15 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min