Urządzenia i Akcesoria
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
Almond-Orange Vinaigrette
-
orange juice4 oz
-
almond butter natural (no salt, no sugar)1 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
salt to taste½ tsp
Cabbage Salad
-
red cabbage cored, thinly sliced14 oz
-
rainbow carrots peeled, in pieces (1 in.)6 oz
-
fresh cilantro leaves only½ bunch
-
red beets peeled, quartered (approx. 1 md. beet)6 oz
-
slivered almonds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
431 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 Min
Cauliflower with Pea Purée
40 Min