Urządzenia i Akcesoria
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
Almond-Orange Vinaigrette
-
orange juice4 oz
-
almond butter natural (no salt, no sugar)1 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
salt to taste½ tsp
Cabbage Salad
-
red cabbage cored, thinly sliced14 oz
-
rainbow carrots peeled, in pieces (1 in.)6 oz
-
fresh cilantro leaves only½ bunch
-
red beets peeled, quartered (approx. 1 md. beet)6 oz
-
slivered almonds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
431 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Turmeric Gingerade
10 min
Mango and Turmeric Juice
10 min
Immune Booster
5 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Artichoke and Butterbean Dip
10 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min