Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almond-Orange Vinaigrette
- 4 oz orange juice
- 1 oz almond butter, natural (no salt, no sugar)
- 2 oz shallots, cut into pieces
- ½ tsp salt, to taste
Cabbage Salad
- 14 oz red cabbage, cored, thinly sliced
- 6 oz rainbow carrots, peeled, in pieces (1 in.)
- ½ bunch fresh cilantro, leaves only
- 6 oz red beets, peeled, quartered (approx. 1 md. beet)
- slivered almonds, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 431 kJ / 103 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Beet Salad
15min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45 min
Hawaiian Coleslaw
15min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
5-Second Rainbow Salad
5min
Buckwheat Pancakes
40min