Urządzenia i Akcesoria
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
Almond-Orange Vinaigrette
-
orange juice4 oz
-
almond butter natural (no salt, no sugar)1 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
salt to taste½ tsp
Cabbage Salad
-
red cabbage cored, thinly sliced14 oz
-
rainbow carrots peeled, in pieces (1 in.)6 oz
-
fresh cilantro leaves only½ bunch
-
red beets peeled, quartered (approx. 1 md. beet)6 oz
-
slivered almonds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
431 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Turmeric Gingerade
10 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Beet Salad
15 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min