Urządzenia i Akcesoria
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
Almond-Orange Vinaigrette
-
orange juice4 oz
-
almond butter natural (no salt, no sugar)1 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
salt to taste½ tsp
Cabbage Salad
-
red cabbage cored, thinly sliced14 oz
-
rainbow carrots peeled, in pieces (1 in.)6 oz
-
fresh cilantro leaves only½ bunch
-
red beets peeled, quartered (approx. 1 md. beet)6 oz
-
slivered almonds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
431 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Carrot Hummus
15min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Quinoa Patties
1h
Hawaiian Coleslaw
15min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Cauliflower Tabbouleh
10min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Gluten-Free Rolls
1h 20min