Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 oz
Składniki
-
yellow onions quartered (approx. ½ onion)3 ½ oz
-
cilantro leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stems and seeds removed1
-
canned black beans (approx. 2 cans) rinsed and strained30 oz
-
lime juice (approx. ½ lime)2 tbsp
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 oz
Sód
527 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
632 kJ /
151.1 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
24.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Vegetable Stock Base
40 min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Sweet Potato Spoon Bread
1 godz.
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Collard Greens
1 godz. 5 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Southwest Quinoa
40 min