Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 oz
Składniki
-
yellow onions quartered (approx. ½ onion)3 ½ oz
-
cilantro leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stems and seeds removed1
-
canned black beans (approx. 2 cans) rinsed and strained30 oz
-
lime juice (approx. ½ lime)2 tbsp
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 oz
Sód
527 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
632 kJ /
151.1 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
24.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot Hummus
15 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Hummus
10 min
Cheese Crackers
2 godz. 30 min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Texas Coleslaw
15 min
Texas White Bean Salad
15 min
Vegetable Crackers
16 godz.
Eggplant and Almond Dip
20 min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Cantina Salsa
5 min