Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Bowl
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Yogurt Dressing
-
goat cheese5 ½ oz
-
plain Greek yogurt5 ½ oz
-
fresh thyme leaves5 sprigs
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
lemon1
Turmeric Marinade
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
chicken breast fillets, boneless, skinless in pieces (1 in.)16 oz
Chopped Vegetables
-
red bell peppers deseeded and cut into pieces3 oz
-
5 oz broccoli floretscauliflower florets5 oz
-
apple cider vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
Rice and Assembly
-
long-grain brown rice7 oz
-
water40 oz
-
salt1 tsp
-
red beets peeled and cut into pieces (½ in.)8 oz
-
sweet potatoes peeled and cut into pieces (½ in.)7 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
honey1 - 2 tbsp
-
cucumber quartered and sliced8 oz
-
ripe avocados sliced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1653 mg
Białko
51 g
Kalorie
4071 kJ /
973 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Fish Tacos
45 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min