
Urządzenia i Akcesoria
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Brussels Sprouts
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Risotto
-
quinoa8 oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in.)5 oz
-
celery sliced on the bias (¼ in.)3 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried sage½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
dry white wine2 oz
-
white beans (15 oz can), drained and rinsed1 can
-
vegetable stock18 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
pomegranate arils/seeds to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
512 kcal /
2142 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
69 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
1464 mg