Urządzenia i Akcesoria
Bieslook en gerookte ham muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 porties
Składniki
-
boter om in te vetten
-
Emmental in stukken100 g
-
lente-uien (± 30 g), fijngehakt2
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt50 g
-
eieren4
-
bloem70 g
-
melk200 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gerookte ham (zwarte woud ham), in grote plakken om de muffinbakvorm te bekleden12 sneetjes
-
verse bieslook versnipperd, en iets meer als afwerking½ bos
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
12 g
Kalorie
760 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb recepten
13 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Romige Feta Dip
Brak ocen
Miso Udon Noedels
20 min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Brak ocen
Zoete aardappellasagne
1 godz. 20 min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 min
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Mexicaanse limoensoep
40 min
Quiche met kool en broccoli
1 godz. 30 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
1 godz. 55 min
Ovenschotel van aardappelen
1 godz. 30 min
Broccoli-ham omelet
35 min
Alpengratin
50 min