Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- boter, om in te vetten
- 100 g Emmental, in stukken
- 2 lente-uien (± 30 g), fijngehakt
- 50 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 4 eieren
- 70 g bloem
- 200 g melk
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 12 sneetjes gerookte ham (zwarte woud ham), in grote plakken om de muffinbakvorm te bekleden
- ½ bos verse bieslook, versnipperd, en iets meer als afwerking
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 760 kJ / 181 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Brak ocen
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Brak ocen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 min
Broccoli-ham omelet
35 min
Chocoladecake
40 min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Brownies van zoete aardappel
1h
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1sa 30 dk
Zalmburgers
25 min