Mediterrane visschotel

Mediterrane visschotel

4.2 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porties

Składniki

  • uien in vieren gesneden
    100 g
  • olijfolie
    30 g
  • aardappelen in schijfjes (5-7 mm)
    350 g
  • zout
    1 snuifje
  • vers gemalen zwarte peper
    1 snuifje
  • water
    20 g
  • gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)
    500 g
  • paneermeel
    2 el
  • teentje knoflook
    1
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • tomatenblokjes uit blik
    300 g
  • zout
    1 tl
  • ontpitte olijven
    50 g
  • gedroogde oregano
    ½ tl

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 8958.3 mg
Białko 83.5 g
Kalorie 2719.6 kJ / 650 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...