Mediterrane visschotel
TM6 TM5 TM31

Mediterrane visschotel

4.2 (9 ocen)

Składniki

  • 100 g uien, in vieren gesneden
  • 30 g olijfolie
  • 350 g aardappelen, in schijfjes (5-7 mm)
  • 1 snuifje zout
  • 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
  • 20 g water
  • 500 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout, in stukken (3 cm)
  • 2 el paneermeel
  • 1 teentje knoflook
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 300 g tomatenblokjes uit blik
  • 1 tl zout
  • 50 g ontpitte olijven
  • ½ tl gedroogde oregano

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2719.6 kJ / 650 kcal
Białko
83.5 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
19.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Błonnik
5.5 g
Sód
8958.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy