Urządzenia i Akcesoria
Mediterrane visschotel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porties
Składniki
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olijfolie30 g
-
aardappelen in schijfjes (5-7 mm)350 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water20 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)500 g
-
paneermeel2 el
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
zout1 tl
-
ontpitte olijven50 g
-
gedroogde oregano½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
8958.3 mg
Białko
83.5 g
Kalorie
2719.6 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 godz. 15 min
Snelle Thaise kipcurry
40 min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 min
Penne met tonijn
35 min
Viscurry
35 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Aardappelpuree met de Peeler
Brak ocen
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min