Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g uien, in vieren gesneden
- 30 g olijfolie
- 350 g aardappelen, in schijfjes (5-7 mm)
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 20 g water
- 500 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout, in stukken (3 cm)
- 2 el paneermeel
- 1 teentje knoflook
- 30 g extra vergine olijfolie
- 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 50 g ontpitte olijven
- ½ tl gedroogde oregano
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Białko
- 83.5 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 8958.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Viscurry
35min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Vislasagne met courgette
1h
Tomaat en basilicum kip quiche
1h