Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g olie
-
300
g gekookte worst (Brühwurst), in plakjes (1 cm)
lub 300 g gerookte varkensworst, in plakjes (1 cm) - 950 g water
- 30 - 50 g boerenkool, zonder dikke stelen
- 120 g uien, gehalveerd
- 80 g wortelen, in stukken
-
80
g selderstengels, in stukken
lub 80 - 100 g peterseliewortel, in stukken - 3 teentjes knoflook
- 30 g tomatenpuree
-
300
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes
lub 300 g verse champignons de Paris, in plakjes - 30 - 50 g parelgerst (zie variatie)
-
2
tl vleesbouillonpasta
lub 2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1398.3 kJ / 334.2 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 17.2 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 884.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Stoofpotje van Aubrac
17 godz. 30 min
Kip tikka masala
1h 10 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Brak ocen
Kip-miso stoofpot
1h 45 min.
Zoetzure dhal
Brak ocen
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min