Urządzenia i Akcesoria
Rijst met rundvlees en broccoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
jasmijnrijst250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken430 g
-
broccoliroosjes (± 2 cm)150 g
-
lichte sojasaus40 g
-
donkere sojasaus10 g
-
oestersaus50 g
-
bamboescheuten, uit blik in reepjes50 - 60 g
-
sesamolie5 g
-
gemalen gember1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper1 tl
-
lente-ui in plakjes (1 mm), als afwerking
-
gedroogde chilivlokken (opcjonalnie) als afwerking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porties
Sód
5952.8 mg
Białko
82.9 g
Kalorie
6615.8 kJ /
1581.2 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
221.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chinese keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bibimbap burrito
45 min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 godz. 45 min
Chilli con carne
35 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 godz. 10 min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min
Spaanse risotto
40 min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min
Aardappel- en spruitjespuree
40 min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min