Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g wortelen, in stukken
- 90 g prei, in stukken
- 80 g selder, in stukken
- 30 g boter
- 500 g aardappelen, in blokjes (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
el runderbouillon pasta
lub 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl bonenkruid, gedroogd
- 500 g verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)
- 250 g varkensgehakt, al gekruid (zie tip)
- 250 g witte bonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na uitlekken)
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el peterselie, gehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1811 kJ / 432 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 13.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Brak ocen
Halloween broodjes
Brak ocen
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Brak ocen
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 godz. 50 min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Gierst met kip en curry
35min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min