Urządzenia i Akcesoria
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
selder in stukken80 g
-
wortelen in stukken80 g
-
prei in stukken90 g
-
boter30 g
-
aardappelen in blokjes (1.5 cm)500 g
-
water500 g
-
1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l)runderbouillonpasta1 el
-
bonenkruid, gedroogd1 tl
-
verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)500 g
-
varkensgehakt al gekruid (zie tip)250 g
-
witte bonen, uit blik uitgelekt (gewicht na uitlekken)250 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
peterselie gehakt2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
22 g
Kalorie
1811 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
13.4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Snel op tafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ovenschotel van aardappelen
1h 30 min.
Lamscurry
1h
Courgette en ham lasagne
1h 5 min.
Groen gekleurde eieren
Nu există evaluări
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min.
Steak Stroganoff
45 min.
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min.
Kipfricassee
Nu există evaluări
Runderragout met aardappelen
1h 10 min.
Vislasagne met asperges en prei
1h 30 min.
Zalm met venkel
40 min.
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45 min.