Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
De dag ervoor
- 380 g rode wijn, (type Provence. ½ fles ongeveer)
- 250 g runderbouillon, gebruiksklaar
- 700 g rundsstoofvlees, van Aubrac, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje, platgedrukt
- 1 wortel, in stukken gesneden
- 3 snuifjes gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- ½ tl zout
- 4 snuifjes vers gemalen peper
- 1 ui
- 1 kruidnagel
Dezelfde dag
- 100 g ui, doormidden gesneden
- 35 g sjalotten, doormidden gesneden
- 30 g olijfolie
- 1 knoflookteentje
- 100 g gerookte spek, in reepjes gesneden
- 200 g tomaten, coulis
- 1 el maïszetmeel
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- zout
- gemalen peper
- sinaasappelschil
- 1 takje verse rozemarijn, alleen de naaldjes
- 4 wortelen, gesneden
- 80 g ontpitte zwarte olijven
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1741 kJ / 411.2 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 721.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolognesesaus
1h 15min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Gekruide lamstaart
40min
Appel-notenbrood
1h 25min
Vichyssoise met pasta
35min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 Std.
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min