Urządzenia i Akcesoria
Zomerse pastasalade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
200 g perziken, in kwartenabrikozen in kwarten200 g
-
rode uien in kwarten70 g
-
kerstomaten gehalveerd (zie variatie)250 g
-
bindsla of Romeinse sla In stukken gescheurd180 - 200 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta kort250 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
verse basilicumbladeren en iets meer om af te werken10 g
-
citroensap10 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
rode chilivlokken2 snuifjes
-
zout2 - 3 snuifjes
-
burrata (± 50 g stuk) (zie variatie)4
-
stokbrood (opcjonalnie) diagonaal doorgesneden en gegrild
-
gemengde zaden (opcjonalnie) om te bestrooien
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1195 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
2116 kJ /
505.8 kcal
Tłuszcz
27.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
40.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Aan tafel in 30 minuten
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 min
Bloemkoolrijst poke bowl
Brak ocen
Rijstsalade
1 godz.
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Brak ocen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Pastasalade met groenten
1 godz.
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Pasta met prei en ajvar
30 min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 godz. 15 min
Huzarensalade
25 min
Snelle regenboogsalade
10 min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min