
Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cubed (1 in.)8 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
carrots sliced in rounds (½ in.)6 oz
-
celery chopped (¾ in.)4 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
portobello mushrooms stem and gills removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red wine6 oz
-
baby red potatoes quartered16 oz
-
vegetable broth8 oz
-
tomato paste1 oz
-
Italian seasoning½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
frozen green peas thawed5 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
186 kcal /
778 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
402 mg