Vegetable Stew
TM6 TM5

Vegetable Stew

3.7 (24 oceny)

Składniki

  • 8 oz yellow onions, cubed (1 in.)
  • 3 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 6 oz carrots, sliced in rounds (½ in.)
  • 4 oz celery, chopped (¾ in.)
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 8 oz portobello mushrooms, stem and gills removed, cubed (1 in.)
  • 6 oz red wine
  • 16 oz baby red potatoes, quartered
  • 8 oz vegetable broth
  • 1 oz tomato paste
  • ½ tsp Italian seasoning
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 oz frozen green peas, thawed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
778 kJ / 186 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy