Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cubed (1 in.)8 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
carrots sliced in rounds (½ in.)6 oz
-
celery chopped (¾ in.)4 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
portobello mushrooms stem and gills removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red wine6 oz
-
baby red potatoes quartered16 oz
-
vegetable broth8 oz
-
tomato paste1 oz
-
Italian seasoning½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
frozen green peas thawed5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
402 mg
Białko
5 g
Kalorie
778 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Vegetarian Lasagna
2 Std. 30 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Basic Vegetable Soup
50 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Tofu Stew
30 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min