Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cubed (1 in.)8 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
carrots sliced in rounds (½ in.)6 oz
-
celery chopped (¾ in.)4 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
portobello mushrooms stem and gills removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red wine6 oz
-
baby red potatoes quartered16 oz
-
vegetable broth8 oz
-
tomato paste1 oz
-
Italian seasoning½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
frozen green peas thawed5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
402 mg
Białko
5 g
Kalorie
778 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Greek Lentils and Rice
40min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Vegetarian Chili
50min
Basic Vegetable Soup
50min