![Vegetable Stew Vegetable Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B6AE32A6-D573-4680-9384-44C18473FEAC/Derivates/4085e76a-74a0-41be-add7-1d0d8744dbd1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz yellow onions, cubed (1 in.)
- 3 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz carrots, sliced in rounds (½ in.)
- 4 oz celery, chopped (¾ in.)
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 8 oz portobello mushrooms, stem and gills removed, cubed (1 in.)
- 6 oz red wine
- 16 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz vegetable broth
- 1 oz tomato paste
- ½ tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz frozen green peas, thawed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 402 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Pumpkin Chili
50 分钟
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Indian Vegetable Curry
50 分钟
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Vegetarian Chili
50 分钟
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Basic Vegetable Soup
50 分钟
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min