Vegetable Stew
TM6 TM5

Vegetable Stew

4.0 ( 51 ocen )

Składniki

  • 8 oz yellow onions cubed (1 in.)
  • 3 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 6 oz carrots sliced in rounds (½ in.)
  • 4 oz celery chopped (¾ in.)
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 8 oz portobello mushrooms stem and gills removed, cubed (1 in.)
  • 6 oz red wine
  • 16 oz baby red potatoes quartered
  • 8 oz vegetable broth
  • 1 oz tomato paste
  • ½ tsp Italian seasoning
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 oz frozen green peas thawed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
186 kcal / 778 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
402 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy