Vegetable Stew

Vegetable Stew

4.0 52 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • yellow onions cubed (1 in.)
    8 oz
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • carrots sliced in rounds (½ in.)
    6 oz
  • celery chopped (¾ in.)
    4 oz
  • all-purpose flour
    1 ½ oz
  • portobello mushrooms stem and gills removed, cubed (1 in.)
    8 oz
  • red wine
    6 oz
  • baby red potatoes quartered
    16 oz
  • vegetable broth
    8 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • Italian seasoning
    ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • frozen green peas thawed
    5 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 186 kcal / 778 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 402 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...