Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cubed (1 in.)8 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
carrots sliced in rounds (½ in.)6 oz
-
celery chopped (¾ in.)4 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
portobello mushrooms stem and gills removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red wine6 oz
-
baby red potatoes quartered16 oz
-
vegetable broth8 oz
-
tomato paste1 oz
-
Italian seasoning½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
frozen green peas thawed5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
402 mg
Białko
5 g
Kalorie
778 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tofu Stew
30 min
Leek and Potato Soup
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Pasta Primavera
50 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Basic Vegetable Soup
50 min