Urządzenia i Akcesoria
Hummus with Peas and Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
sesame seeds2 oz
-
cumin seeds2 tsp
-
frozen peas11 oz
-
olive oil divided, plus extra to garnish3 oz
-
water2 oz
-
sugar (opcjonalnie)2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
garlic cloves2
-
Greek yogurt1 oz
-
cannellini beans (approx. 15 oz) drained and rinsed, reserve a few beans to garnish1 can
-
salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1070 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Veggie Pulp Crackers
11 godz. 30 min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12 godz. 20 min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Vegan Pesto
10 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Blinis - Buckwheat Pancakes
1 godz. 30 min