Urządzenia i Akcesoria
Hummus with Peas and Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
sesame seeds2 oz
-
cumin seeds2 tsp
-
frozen peas11 oz
-
olive oil divided, plus extra to garnish3 oz
-
water2 oz
-
sugar (opcjonalnie)2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
garlic cloves2
-
Greek yogurt1 oz
-
cannellini beans (approx. 15 oz) drained and rinsed, reserve a few beans to garnish1 can
-
salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1070 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 godz. 20 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 godz. 35 min
Frozen Coconut Lime Cake
8 godz. 25 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 godz. 50 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Caponata
50 min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 godz. 10 min
Sausage Stuffed Kabocha
2 godz. 45 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min