Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato Curry with Broccoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
vegetable oil½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
dried red chili stem removed, seeds optional1
-
curry powder1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
tomato paste2 tbsp
-
sweet potatoes diced (1 in.)8 oz
-
vegetable stock7 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
broccoli florets cut small3 oz
-
fresh cilantro leaves only, roughly chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
827 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
1761.8 kJ /
421.1 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
67.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Pumpkin Chili
50 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min