Chicken and Bulgur Soup
TM6 TM5

Chicken and Bulgur Soup

4.8 (18 ocen)

Składniki

  • 2 ½ oz bulgur wheat
  • 14 oz chicken breast fillet, boneless, skinless, cut into strips (¼ in.)
  • 1 ½ oz soy sauce
  • 3 ½ oz carrots, cut into pieces
  • 2 oz apple, peeled, cut into pieces (Gala, pink lady, etc.)
  • 3 garlic cloves
  • 1 fresh red chili, stem and seeds removed
  • 1 tsp ground coriander
  • ½ oz tomato paste
  • ½ oz sesame oil
  • 1 ½ tsp chicken stock paste
  • ½ tsp salt
  • 28 oz water
  • 5 oz broccoli florets
  • 3 ½ oz cremini mushrooms, stems removed, quartered
  • 1 tbsp sambal oelek
  • ¼ bunch cilantro leaves, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1121.8 kJ / 268.1 kcal
Białko
28.1 g
Węglowodany
24.8 g
Tłuszcz
7.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
4.9 g
Sód
1002.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy